Ontwerpers en Producenten

Contain logo

Contain

Contain is een ontwerpstudio en fabrikant van handgemaakte hoogwaardige verlichting gemaakt in het zonnige Mallorca en wereldwijd actief. Mauricio Obarrio en Juan Peralta begonnen CONTAIN, hun ontwerpstudio voor verlichting en meubels. Deze collectie is het resultaat van de samenwerking tussen hun atelier, lokale ambachtslieden en de industriële sector; waar creativiteit en eenvoud een unieke synergie creëren en een verhaal genereren tussen de gebruikte materialen en de gemaakte stukken.
 
Mauricio Obarrio en Juan Peralta zijn altijd gefascineerd geweest door het vakmanschap en de interactie tussen ambachtsman en ontwerper, ze streven ernaar een dialoog te bevorderen binnen (en buiten) de Mallorcaanse arbeiders. Ze werken graag met lokale arbeiders, daarom gebruiken we geblazen glas van Gordiola, een lokale glasfabriek met meer dan 300 jaar geschiedenis en ervaring
 
Ze werken met gerecyclede materialen, zoals 3D-geprinte technologie met PLA (polymelkzuur of polylactide), een thermoplastisch alifatisch polyester afgeleid van hernieuwbare bronnen. Tegenwoordig heeft PLA het op een na hoogste consumptievolume van alle bioplastic ter wereld.
 
Omdat elke klant en elk project anders is, passen ze graag de afwerkingen, het type steen, de kleur van de structuur aan, maken elk stuk speciaal en uniek, en ontwerpen ze nieuwe combinaties voor elk project.
 
 
Mocht u vragen hebben, informatie (prijs, afmetingen, uitvoeringen), stalen, foto's of 3d-files willen ontvangen, dan kunt u mailen naar info@suite-wood.com.