Algemene informatie

FAQ
 

Kan ik stofstalen van de verschillende typen bekleding krijgen?
Wanneer u de afbeeldingen van de producten en de stoffen bekijkt op onze site, dient u er rekening mee te houden dat de beelden op uw computerscherm niet representatief zijn. Wij begrijpen dat kleuren, stoffen en afwerkingen een belangrijk onderdeel is van het besluitvormingsproces. Daarom kunt u altijd per e-mail en/ of telefoon contact opnemen om bepaalde stalen op te vragen.
 
Wat moet ik doen als ik behoefte aan meer product informatie?
Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met ons via e-mail (info@suite-wood.com) of telefoon (00 316 51761171).
 
Wat is de standaard levertijd?
De standaard levertijd is 8-9 weken.
 
Wat zijn de verzendkosten?
Gratis verzending in NL met een bestelling boven de € 50, -.
Voor een bestelling van minder dan € 50, - rekenen wij € 6,75 verzendkosten. Let wel dat dit niet per aangetekende post wordt verstuurd.
 
Wij verzenden wereldwijd, maar voor leveringen buiten Nederland, vragen wij u contact met ons op te nemen via het e-mail adres info@suite-wood.com.
 
Houdt er rekening mee dat alle internationale klanten (buiten de EU) gevraagd kunnen worden om locale invoerrechten en belastingen te betalen op het moment van aflevering.

 
Welke vormen van betaling accepteert u?
Wij accepteren iDeal en Paypal voor betalingen online. U kunt ook betalen via overschrijving per bank.
 

Hoe verander ik mijn bestelling?
Vanwege de korte doorlooptijd van het meubilair, de fabriek begint met de productie kort nadat de bestellingen zijn geplaatst. Daarom zijn we alleen in staat om uw bestelling te veranderen als de productie niet reeds is gestart. Neem contact met ons op als u uw bestelling wenst te wijzigen.