Ontwerpers en Producenten

Dooq logo

Dooq

Dooq, geboren in Portugal, is een designbedrijf dat zich toelegt op het vieren van de luxe van het leven. Ontwerpen creëren die de zintuigen prikkelen, waarvan de conceptuele benadering is geïnspireerd op de onverwachte ontmoeting van tegengestelde dingen.
Onze studio richt zich op de details samen met een uitgebreid iconografisch onderzoek rond kunst en design, en creëert een zich steeds verder ontwikkelende taal die eerst de kleine dingen benadrukt.
We zoeken naar evenwicht in dingen die contrasteren, creëren stukken waar het vrouwelijke en mannelijke samenkomen, klein en groot samenkomen, zacht solide ontmoet en verleden het heden tegenkomt waardoor het nieuwe tot bloei komt.
Sensuele materialen zoals fluweel, franje, rotan en glas worden gecombineerd met hardere materialen zoals koper, marmer, messing en hout om de dualiteit in de kenmerkende stukken van onze studio te bereiken.
Het gebruik van de technologische expertise van een voorloper in vakmanschap in combinatie met de creativiteit van geweldige ontwerpers, helpt bij het creëren ongecensureerde esthetiek waarbij elk stuk zijn eigen bestaansreden heeft.
Dooq streeft naar elegantie met durf en toewijding en overschrijdt de grenzen tussen kunst en design.
 
 
 
Mocht u vragen hebben, informatie (prijs, afmetingen,uitvoeringen), stalen, foto's of 3d-files willen ontvangen, dan kunt u mailen naar info@suite-wood.com.